Cobi Oosterling

'Het voelt als verliefdheid als anderen willen lezen wat ik heb geschreven....
Dank je wel aan alle lezers tot nu toe.'

Cobi Oosterling is schrijfster en lid van Goed Gezien - Goed Bekeken. Haar boeken zijn verkrijgbaar via www.cobi-oosterling.nl of via een mail naar cobi.oosterling@gmail.com

De Takkenflat:
De Takkenflat is een kinderboek: over vogeltjes, eitjes die gelegd, uitgebroed of gegeten worden. Over het bonte en wonderlijke leven in de takkenflat.
ISBN 9789402135046
Bindwijze: Paperback 
Omvang: 50 pagina’s in kleur

De Wandelstok:
Hortense Groen zoekt meer achter een kapotte wandelstok die gevonden wordt in de tuin van de pastorie. Ze gaat zich met haar vrienden verdiepen in het leven van Joris Zwart, waarin veel meer gebeurd is dan je bij een dominee zou verwachten.
ISBN 9789402135367
Bindwijze: Paperback
Omvang: 180 pagina’s

Vossemar:
Vossemar met haar vosachtige gezicht, eigenlijk heet ze Marie, is een beetje vreemd. Vossemar ‘weet’dingen ’,heeft gebeurtenissen gezien, zoals de moord op de man in het huis in Finsterwolde. Maar ze ziet nog veel meer.
ISBN 9789491197505
Bindwijze: Paperback
Omvang: 204 pagina’s

   

 

Cobi Oosterling schrijft sinds een paar jaar verhalen en boeken. Het is voor haar een heerlijk tijdverdrijf, net zo leuk als fietsen, of genieten van haar bloementuin. Haar boeken gaan over gewone mensen die ongewone geheimzinnige dingen gedaan hebben.