Suze Kruidenier

Hoe het begon.........
In 2012 bezocht ik in Tholen een expositie van olieverfschilderijen gemaakt door een leerling van de schilderschool van Anthonius Kouwenberg.
 
Ik had nooit eerder getekend of geschilderd maar had altijd wel in mijn hoofd om het eens te gaan proberen, een uitdaging. Door de expositie  enthousiast geraakt en mij direct aangemeld voor een proefles bij de schilderschool.
 
Deze proefles heeft tot gevolg gehad dat ik nog steeds, met veel plezier, wekelijks schilderles volg en nog elke les leer.
 
Vanaf 1 januari 2019 volg ik schilderles bij Vera Verwer, daar kennis gemaakt met andere technieken en andere opzet van  schilderen. Zij heeft mij nog enthousiaster gemaakt door haar manier van lesgeven. Zoals bv  door een  individuele groepsopdracht te geven en deze daarna met elkaar  bespreken, feedback geven.  Ontzettend leerzaam. Dit was ook te zien bij het tv programma “Project Rembrandt.”
 
Ik ben nog op zoek naar een  (eigen) stijl: klassiek, stillevens, welke kleuren, strak en precies met penseel of grof met paletmes. Op dit moment wisselt dit nog heel erg.