Hugouw Bal
 
Ik ben Hugouw Bal, geboren te Dordrecht in 1960.
 
Als kind was ik al bekend met fotograferen. Ik weet niet beter of mijn vader fotografeerde al. Later toen ik wat groter werd leek me dat ook wel erg leuk om te doen.
Op mijn 10e jaar kreeg ik mijn eerste camera. Dat was een oude box camera van mijn opa. Dat boxje heb ik nog steeds in mijn bezit als herinnering. Later ging ik een beetje fotograferen  met de kleinbeeldcamera van mijn vader. Het waren hoofdzakelijk “kiekjes” . 
Toen ik klaar was met mijn MTS heb ik mijn eerste spiegelreflex camera gekocht. Toen begon het wat serieuzer te worden. Na enige jaren gefotografeerd te hebben kwam het op een laag pitje te staan. Na de intrede van de digitale fotografie begon het toch weer te kriebelen. Het fotograferen weer opgepakt. Na een aantal cursussen gevolgd te hebben heb ik voor mijzelf de lat hoger gelegd.
 
Sinds 2007 doe ik mee met de Amateur Kunsttentoonstelling. Hiervoor werd ik gevraagd of het wat voor mij was. Die eerste keer was het voor mij aftasten en wist ik nog niet wat ik van zo’n tentoonstelling moest verwachten. Ik doe nu een aantal jaren met veel plezier mee en ben lid geworden van de vereniging. Inmiddels is mijn werk al herkend door diverse mensen. Mijn streven is om af en toe ook eens op andere plaatsen te exposeren om mijn werk te kunnen tonen. Lijkt me erg leuk om dit te doen.
 
Hugouw Bal
 

078-6159837078-6159837 of
06-2001252006-20012520

hugouwbal@gmail.com